Добре дошли в “JK Fitness and Wellness Complex”

  Комплексът и “JK GYM Nautilus” освен че са място за тренировка, релакс и социални контакти са и изградени преди всичко за да бъде осъществена последната стъпка от концепцията на фирма JK Fitness – практическата и реализация.

JK Fitness в продължение на 28 години изгражда и предлага първата в България научно-обоснована концепция за фитнеса. Системата е със запазени авторски права и известна под името “JK Fit Motion“.
Всеки клиент, ако желае може да премине програмата, която включва:

тестиране и контрол на здравословното и функционалното състояние;
– изграждане на хранителна и тренировъчна програма и такава за прием на хранителни добавки на базата на резултатите от тестирането;
– използване на помощни средства, ускоряващи процеса на промяна на тялото;
– предложение за програма за възстановяване и релакс;
обучение и самоконтрол (виж www.biofitcollege.com);
– осигуряване на квалифициран персонален треньор (виж www.biofitcollege.com натисни C.O.R.F.I.T.);
– осигуряване на модерна база за изпълнение на програмния алгоритъм (последна стъпка).

Комплексът е единственото напълно оборудвано място в България, където може да се практикуват и прилагат на 100% комплексите включени в тренировъчната система за функционален и кондиционен фитнес „JK Fit Motion„.

Практическата реализация на JK-концепцията са постигнатите резултати от състезателите на клуба към JK Fitness.

Практическите резултати и реализация на изгражданите двигателни качества и възможности са основната цел на екипа на JK GYM Nautilus. За това в него тренират много от известните ни спортисти и национални състезатели, като Матей Казийски, Радослав Янков, Елица Василева, Страшимира Филипова, нациоалният отбор по ски и много други.

Поемете най-късия път към хармонията Ви с природата

Ние предлагаме собствена алгоритмична програма за моделиране на вашето тяло, здраве и фитнес форма, развиване на физически и двигателни качества с приложен ефект в ежедневието и спорта, профилактика и възстановяване.

Програмата е със запазени авторски права и се нарича “JK Fit Motion Training System”. Автор на програмата е доц. Юлиан Карабиберов, доктор – преподавател в НСА и колеж по спорт „Био Фит”:

Експериментът на основателят на JK GYM Nautilus - Юлиан Карабиберов
Юлиан Карабиберов

Създателят на програмата „JK Fit Motion“ и основател на Фитнес и СПА комплекс Наутилус на 20, 40 и 60 годишна възраст.

Направете и Вие, желаната фитнес форма и я поддържайте дълги години!

С нас е лесно! Ние гарантираме резултати!

В JK Fitness & wellness Complex получавате всичко необходимо от „а до я”, за да стане това реалност.

Ваш пътеводител са най-добрите експерти в областта на фитнеса и бодибилдинга.

Всички наши персонални треньори са с най-висока степен на специална професионална квалификация от Колеж по спорт Био Фит, НСА Васил Левски или C.O.R.F.I.T.(USA).

Нашата цел не е да Ви предложим най-евтините услуги, а да сме най-добрите и Вие да получите най-доброто за Вашето цялостно развитие и усъвършенстване

_mg_0273

Ася Стаменова – фитнес инструктор по фитбол, йога, пилатес, аеробика, аквастик, функционален фитнес (по системата JK Fit Motion TNS); Магистър-треньор НСА“Васил Левски“; сертифицирана от C.O.R.F.I.T.(USA).

roskata medal

Росен Миладинов – балкански шампион по класически културизъм, двукратен републикански шампион по натурален бодибилдинг; „C.O.R.F.I.T.“ персонален треньор, професионален готвач и специалист по хранене и диететика.

images

Мая Пеева – многократна републиканска и балканска шампионка по фитнес; Магистър-треньор НСА; C.O.R.F.I.T. персонален треньор.

025341013

Силвия Аврамова – „C.O.R.F.I.T.“ персонален треньор; Републиканска и Балканска шампионка; Финалистка от световно по бодифитнес.

310944_2456722105914_934684913_n

Александър Кирилов – специалист инструктор по системата „JK Fit Motion TNS“; Персонален треньор „C.O.R.F.I.T.“;  Магистър НСА; Републикански шампион по баскетбол с отбора на „Лукоил-Академик“.

1469_576232605724294_690138718_n

Никола Ночевски – персонален треньор „C.O.R.F.I.T.“; Състезател по вдигане от лег и силов трибой-републикански бронзов медалист.

12523922_1119906434687570_8167402118083075443_n

Цветелин Иванов – специалист по фитнес, функционален фитнес и кондиционна подготовка. Сертифициран персонален треньор –  C.O.R.F.I.T. (USA). Бивш състезател по баскетбол.

kiev_7_custom-540x280

Валентин Петков – Сертифициран персонален треньор –  C.O.R.F.I.T. (USA). Многократен републикански, балкански, европейски и световен шампион по културизъм – категория “Физик”.

Комплекс Наутилус е уникален и с това, че има единствения в България, басеин с торсионна вода с изразени лечебни, енергезиращи, имуностимулиращи и релаксиращи свойства.