Росен Миладинов

fit_zala_4Персонален треньор по фитнес и бодибилдинг. Завършил американската школа C.O.R.F.I.T.

Специалист по методика на тренировка в бодибилдинга и фитнеса. Специалист по хранене и хранителни добавки. Завършил специално образование – готвач(ТОХ).

Балкански шампион и двукратен републикански шампион по натурален бодибилдинг.

Завършил американската школа за персонални фитнес треньори C.O.R.F.I.T., в която е и преподавател по практика.

Работи във фитнес център НАУТИЛУС от създаването му.

„Бодибилдингът ни дава възможност за едно постоянно усъвършенстване. Без значение от пол, възраст, този спорт ни дава възможност да оформим телата си така, както ние искаме. Като персонален треньор за мен е много приятно  да виждам резултатите при клиентите, които тренирам. Работата ми ме прави  щастлив. Винаги съм мечтал дейността с която се занимавам да е свързана с любимия спорт и ежедневие. Пожелавам на всички хора да усетят работата си като едно приятно занимание, а на тези които правят първи стъпки  с тренировките по културизъм желая успех и нека заповядат в JK Fitness – най-добре оборудваният спортен комплекс!“

Силвия Аврамова

capture5-423x300Персонален треньор по фитнес. Завършила американската школа C.O.R.F.I.T. Специалист по методика на тренировка във фитнеса. Специалист по хранене и хранителни добавки. До 2005г. никога не се е занимавала с фитнес и не е спортувала.

JK концепция:

От обикновена закръглена девойка с 35% подкожни мазнини, Силвия за няколко месеца занимания с фитнес, създаване на  рационална хранителна програма и прием на хранителни добавки към отбора на JK Fitness и SNC – клуб Юниверсал. изгражда красива и елегантна фигура. Участва в първото в живота си състезание на което става републиканска шампионка по бодифитнес (IFBB). Само след година тя става двукратна абсолютна републиканска шампионка и балканска вицешампионка по бодифитнес.Фитнесът става неин начин на живот.

Завършила американската школа за персонални треньори по фитнес C.O.R.F.I.T.

Работи във фитнес център НАУТИЛУС от създаването му.

„Никога не е късно да започнеш. Аз, която дори не съм спортувала и предполагала, че няма да мога да го правя, постигнах чрез фитнеса, това което малко хора са достигнали – абсолютна републиканска титла за по-малко от година. Фитнесът е нещо невероятно и не бих се отказала от него. Чувствам се страхотно! Сигурна съм, че и Вие може да постигнете тази форма. Затова заповядайте в JK Fitness & Wellness Complex „Nautilus“ и споделете моят опит” (Силвия Аврамова).

Серафим Лазов

Професионален треньор по кондиционн подготовка (системата JK Fit Motion). Завършил специалността кондиционна подготовка в спорта и магистратура в и Национална Спортна Академия „Васил Левски”. Специалист по методика на кондиционната тренировка във фитнеса и професионалния спорт. Специалист по силова и функционална подготовка.

„Научният подход в спорта е най-силната страна на JK Fitness концепция. Най-новите постижения изпробвани в практиката – това ще получите при нас. Човек трябва да има не само визия, но и физически възможности. Това, което разработваме в нашия спортен център е и функционалната страна на спорта. Затова създадохме уникалната българска тренировъчна система „Fit Motion” и специализирана зала за практическата и реализация. Заповядайте и заедно ще изживеем емоциите и усетите ефекта от нейните програми. Избягайте от еднообразието и монотонността на традиционните тренировки.

Секторът за функционално-координационна тренировка – това ще бъде Вашата фитнес зала в нашия комплекс.

Ася Стаменова

joga_3Инструктор по пилатес, йога, фитбол, аквастик, аеробика, кондиционна подготовка. Завършила американската школа за персонални треньори C.O.R.F.I.T. и магистърска програма в НСА “Васил Левски “ със специалност “Спорт, фитнес, здраве”.  Има международно призната диплома за инструктор по аеробика, каланетика и стречинг. Инструктор по системата “JK Fit Motion”.

Работи във фитнес център Наутилус от основаването му.

“Да изглеждаме добре и да се грижим за тялото си е въпрос на личен избор. С организираните занимания в залата по аеробика можем едновременно да релаксираме на фона на спокойна и приятна музика и успоредно с това да повишим тонуса и самочувствието си.”

Никола Ночевски

1469_576232605724294_690138718_n1Персонален треньор, завършил американската школа „C.O.R.F.I.T.“.

Състезател по вдигане от лег и силов трибой-републикански бронзов медалист.

Специалист във високоинтензивната силова подготовка и фитнеса.

Работи във фитнес център Наутилус от основаването му.

 

доц. Мартин Еремиев, доктор

m_emirev-480x300Кинезитерапевт, специалист в областта на спортния травматизъм, функционалните нарушения и корекционния подход за лечение.

Дипломиран в Национална Спортна Академия с бакалавърска степен през 2002 г. Завършва с отличие специализация по „Спортна кинезитерапия“ през 2004 г. Защитава докторат и добива докторска степен през 2010 г. с дисертация, на тема „Кинезитерапия при спортисти с навяхване на глезенна става“. Участвал в програма за специализация в Хелзинки, Финландия през 2002 г.

Преподавател в Национална Спортна Академия към катедрите по “Спортна медицина” и “Кинезитерапия и рехабилитация” от 2006 г.

Първият „Сертифициран Мълиган мануален терапевт“ в България (Certified Mulligan Practitioner). Част от преподавателската група на Международната Мълиган асоциация по мануална терапия. През последните 5 години  ръководи и участва в различни международни научни проекти и преподава в много курсове за следдипломно обучение по физиотерапия ортопедична мануална терапия в  България и Европа.

Член на медицинските екипи в две Олимпийски игри – зимната във Ванкувър през 2010 г. и лятната в Лондон през 2012 г. Консултира и работи с много национални федерации, организации и спортни клубове – Българска федерация по волейбол, Българска федерация по ски, Българска федерация по кънки, Спортен клуб Халкбанк – Анкара, Асоциация на физиотерапевтите в България и др.

Автор на редица публикации в областта на физиотерапията, спортния травматизъм и функционалния подход за лечение.

Валентин Петков

kiev_7_custom-540x280Валентин Петков – многократен републикански и балкански шампион по културизъм и европейски и световен шампион по културизъм – категория „Физик“ на IFBB, подготвил се в JK Fitness Center „Nautilus“.

Майстор на спорта, като състезател към клуба на JK Fitness и SNC.

Персонален треньор по фитнес и културизъм, завършил Американската школа за персонални фитнес треньори C.O.R.F.I.T.

Специалист в интензивните културистични тренировки по системата  „Heavy Duty“ и привърженик на високотехнологичните Наутилус- машини със свободни тежести, с които е оборудван JK Fitness Center „Nautilus“

Цветелин Иванов

viber-imageСпециалист по фитнес, функционален фитнес и кондиционна подготовка.

Сертифициран персонален треньор –  C.O.R.F.I.T. (USA)

Бивш състезател по баскетбол

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ

 • Поздравяваме ви за вашето решение и желание да тренирате в JK Fitness & Wellness complex Nautilus.
 • JK Fitness & Wellness complex ви дава възможност за цялостно и комплексно трениране, възстановяване и релаксиране.

Разлика между инструктор и треньор!

 • Треньорът е човекът, който се грижи за вас непрестанно. Вие сте под негов личен контрол. Такъв човек може да бъде нает от залата или вън от нея и той става за вас персонален треньор.
 • Инструкторът се грижи за всички в залата. Той въвежда, обяснява еднократно и помага при нужда. Инструсторът прави програмата, работи с вас до момента, в който вие усвоите изискванията по програмата и след това продължавате сами. Всички ваши въпроси, свързани с тренировъчния процес, ние ги приемаме, но моля ви, бъдете конкретни и точни.
 • Ние треньорите от JK GYM Nautilus, натрупахме опит през годините благодарение на наблюденията ни при работа с клиенти, което даде възможност да тестваме и разработим програми, насочени към цялостно развитие и моделиране на тялото.
 • Специално към жените, които в повечето от случаите имат следните желания и съответно страхове и опасения като например: „аз искам да отслабна, да се стегна, но да не правя мускули”, са най-честите съображения. Мъжете имат почти обратни изисквания. Те искат да натрупат мускулна маса и да изгорят излишните мазнини. Има и такива, които искат просто да се разтоварят психически от напрегнатото ежедневие. За всички изготвяме индивидуална тренировъчна програма, съобразена с личните изисквания и ниво на подготвеност.
 • Ако сте начинаещ, то тогава целта на програмата е постепенно, плавно въвеждане, адаптиране към предстоящия тренировъчен цикъл. А именно, изучаване основните принципи на тренировката, съответните изисквания към техника на изпълнение на упражненията, създаване основа, върху която ще се стъпи за цялостно, продължително и ефикасно тренировъчно развитие.
 • Ако считате себе си за напреднал, то тогава програмата ще има за цел въвеждане в така наречената сплит система, а именно работа върху отделните мускулни групи. Като основна задача тук е поставяне началото на моделиране на мускулите по зони. По отношение на храненето също изготвяме индивидуални хранителни програми. Това се отнася и за приема на точните хранителни добавки. Разполагаме с най-голямото разнообразие. Всеки е различен, затова е необходимо и такова разнообразие. Заедно ще направим правилния избор.

Ние от JK Fitness & Wellness complex Nautilus ви предлагаме цялостна концепция включваща:

 • Тестиране;
 • Тренировка;
 • Хранене;
 • Прием на хранителни добавки;
 • Възстановяване;
 • Контрол.

Само тогава можете да бъдете сигурни в успеха!

Персоналните фитнес треньори, работещи в JK GYM Nautilus, са подготвени в Колеж по спорт „Био Фит“,  НСА „Васил Левски“ и по американската система C.O.R.F.I.T.

Nick Perry

+23898933i

+23898933i

office@test.com

London