Bslim

fit_zala_1

„B slim programe”  е индивидуална програма за намаляване на телесното тегло и мазнини без загуба на мускулна маса. На кратко с нея се цели редуциране и оптимизиране на телесния състав и изграждане на красиво и елегантно тяло.

Програмата включва:

1.       Определяне и тестиране

  • Определяне на телесния състав чрез прецизната апаратура „IN BODY 3” на Bio Space. Определят се над 30 показателя на базата на биоелектрически  импеданс  и се формира интегрална фитнес оценка.
  • Тестиране на съвместимостта на организма с различните видове храни (до 190 вида) чрез реакцията на антителата посредством  кръвен тест.

2.       Изработване на индивидуална тренировъчна програма включваща кардио, силова и вибро тренировки. Заниманията са с персонален треньор и са съобразени със състоянието, самототипа, подготвеността, възрастта, пола и желанието на всеки да работи по програмата „B slim”.

3.       Изработване на самостоятелна хранителна програма и контрол над изпълнението й.

4.       Определяне на най-подходящите хранителни добавки  съобразно самототипа, пола, възрастта, телесния състав и здравословното състояние на занимаващия се по програмата „B slim”.

5.       Включване на допълнителни средства, козметика,  аксесоари и др. ускоряващи процеса на намаляване на телесните мазнини и тегло.

6.       Периодичен контрол на състоянието на работещия по програмата и внасяне на необходимите корекции и  периодични промени по нейното изпълнение.

Забележка:

  • Хора със значителни отклонения от нормалното телесно тегло или здравословни проблеми задължително преминават в нашия медицинско-диагностичен център. Изисква се и бележка от личния лекар.
  • Въпреки че концепцията и стратегията на JK Fitness за работа с хора с наднормено тегло е утвърдена през последните 10г., то нашите предпочитания са да се работи индивидуално с всеки. Всяко тяло и организъм е различен, затова нашата задача е да адаптираме „B slim programe” към всеки индивидуално с цел постигането на максимално добри резултати и добро здраве.

B strong

fit_zala_4

Тази програма е за тези,  които изпитват проблеми с покачване на мускулната маса и тегло. Това е характерно особено за подрастващи с бърз метаболизъм от ектоморфния тип.  „B strong programe” цели такъв тип хора да повишават теглото си за сметка на изграждане на мускулна маса и мускулни размери. В основата й стои методиката на културистичната  и силова подготовка.

Тук също има специфики съобразени с конкретния индивид – самототип, метаболизъм, индивидуални особености на организма, възраст, ниво но подготвеност и т.н. Това не позволява копирането на програми на известни културисти.

Ние, освен че изработваме индивидуални програми за тренировка, но и предоставяме треньорите които ще контролират нейното изпълнение и ефективност.

Тренировката не е само подреждането на бройка упражнения в комплекс, а много по-важните – контрол на показателите  на натоварването и безопасност.

Затова ако сте начинаещ , тренирайте под ръководството на персонален фитнес треньор.

Sport Pro

rosen-3

Спортната програма на JK е предназначена за професионални спортисти желаещи да повишат нивото на физическата си подготвеност.

Кондиционната подготовка стои в основата на всеки функционален спорт, при който резултатите зависят основните физически качества – сила, бързина, издръжливост.

Всеки спорт има свои специфични особености, затова ние предоставяме кондиционни треньори , които ще провеждат вашата физическа подготовка съобразно тези особености. Така ще се осигури максимален пренос на изградените качества в състезателните условия на Вашия спорт.

Програмите които изработваме са строго индивидуални за всеки спортист, съобразно неговото състояние, възраст, пол, слаби и силни страни в подготовката, поста на който играе (за колективните спортове), етап на подготовка и т.н.

Спецификата на всеки спорт и състезател не позволява копирането на програмите от друг спортист. Затова програмите които изработваме са персонални, за даден спортист и се ръководят от персонален кондиционен треньор

Rehab

fit_zala_4

Кинезитерапевтични  индивидуални програми за възстановяване на увредени тъкани и органи след операции, контузии и др.

Нашите кинезитерапевти ще подберат най-подходящите за вас средства, методи и уреди на които да провеждате заниманията, както и хранителни добавки, които ще доведат до ускоряване на процеса на възстановяване.

Изготвяме и програми от изправителни и стречинг упражнения за деца с гръбначни изкривявания. Специалната ни програма „Strong back” е създадена за хора с проблеми в гърба, гръбначния стълб и коремно- поясната област.

Anti age

juli-vlado-boyanov-1024x1013

Комплексни програми за подмладяване включващи фитнес занимания, рационално хранене, подходящи хранителни добавки и козметични процедури, водещи до забавяне процесите на стареене и свързаните с тях дегенеративни промени.

Никой не може да спре процеса на стареене, но с нашите „Anti age” програми провеждани от специално обучени в JK Fitness инструктори ще запазите вашия външен вид, кожа, коса по-дълго млади, добре изглеждащи и приятни за околните.

„Anti age”е програма за активно дълголетие и добро здраве в третата възраст.

Child

pool_3

Програмата е предназначена за деца на възраст от 6 до 12 години.

Спортните комплекси се прилагат зависимост от целите или проблемите на децата, като се работи индивидуално или в малки групи  от по 5-6 деца. В тях са включени изправителни,  стречинг, гимнастически, общоразвиващи и дозирани по интензивност упражнения за ловкост, гъвкавост и скорост.

Насоченост:

  • Изправителна гимнастика – за деца с гръбначни изкривявания и неправилна стойка.
  • Упражнения за намаляване на теглото и телесните мазнини –  за деца с наднормено тегло.
  • Упражнения за координация и обща физическа подготовка – за деца, които смятат в бъдеще да се занимават с конкретен спорт.

Pregnant

image_04

Програмата е предназначена за бременни жени, желаещи да поддържат своята форма, здраве и външен вид.

Включва подходящи за бременните жени нискоинтензивни физически упражнения предимно във водна среда.

Провежда се в басейна и спортната зала за функционален фитнес на JK Fitness & Wellness complex