Започна реконструкцията на сектора за аеробни тренировки в JK GYM Nautilus, където ще бъдат изградени нови съоръжения за функционален фитнес. Тази промяна е наложена в отговор на нуждите от повече работна площ и закупените съвременни уреди, обезпечаващи тренировките по системата “JK Fit Motion”. Такива са например, двете машини за ексцентрична тренировка за горна и долна част на тялото и работещите на подобен принцип американски експандери GOFLO (на снимките):

Машините използват механичните свойства на еластична деформация на мускулите на човешкото тяло и развиват силата, както никои други съоръжения използвани в практиката. JK GYM Nautilus ще бъде първият фитнес център в България, използващ тези последни достижения на спортната наука в полза на тренировките за сила и взривна сила.

25-метровата лента за бутане и теглене на шейна, с ширина от 2 м е другата придобивка в новоизграждащата се зала.

Комплексна система от 4 броя колонни скрипеца, разположени по оределен начин, ще създадат условията за изпълнение на превантивни и функционални упражнения с въздействие от 4 посоки на силозадаване.

Работата с висококвалифицирани състезатели от различни спортове изискват и специално подготвен екип от специалисти във функционално-координационните тренировки, характерни за системата “JK Fit Motion”. За целта е привлечен магистърът от Национална Спортна Академия “Васил Левски” – Серафим Лазов, завършил специалността “Кондиционна подготовка” при доц. Юлиан Карабиберов. Заедно с Ася Стаменова – C.O.R.F.I.T. (USA) и НСА дипломиран треньор, са специалистите притежаващи най-високата степен на професионална квалификация, изискваща се за треньори работещи в JK GYM Nautilus.

Екипът на фитнес центърът, благодари за проявеното търпение и се надява да предложи едно ново съвременно съоръжение за функционално-координационна тренировка, което ще удовлетвори високите изисквания на посетителите на JK GYM Nautilus.

JK GYM Nautilus

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

     © 2016 All RIGHT RESERVER JK NAUTILUS

Уеб дизайн 8xdesign