Защо точно на „ IN BODY 3” в JK GYM Nautilus?

Всички посетители на „JK GYM Nautilus“ знаят, че за добрата фитнес форма и добро здравословно състояние е много важно, какъв е телесния състав на тялото, а не до толкова какво е неговото му тегло. Анализирайки и до най-малкия детайл с точност в съотношение между – чиста мускулна маса, извънклетъчни и вътреклетъчни мазнини, вода, костно вещество, степен на метаболизъм и други важни показатели. Всеки трениращ ще може сам да се оценява и контролира прецизно в процеса на промяна своето физическото състояние и визия за по-добро здраве и отлична физическа форма.

Преди броени дни, представителят на машините „IN BODY“ – г-н М. Фичура, посети JK GYM Nautilus. Южнокорейският производител ясно заяви, че фитнес центърът на фирма  “Джей Кей Фитнес” е първият и единствен в България, притежаващ най-скъпият професионален анализатор на телесна маса „IN BODY 3“. Машината е закупена директно от Южна Корея и се характеризира с безконкурентна точност на измерваните резултати, защото „IN BODY“ използва своя собствена патентована технология DSM-BIA (Direct Segment Multifreqencies – Bioelectrical impedans Analysys,) за директен анализ на телесна маса чрез осем точкова електродна система, осигуряваща фиксирани позиции на измерваното биологично съпротивление  на тялото –: „горни крайници, долни крайници и торс, каза г-н Фичура“.

Чрез тези своите патентовани технически решения само „IN BODY“ достига точност на своите измервани резултати и е сравнима със златен стандарт  „DEXA (Dual Energy X-Rey Analysator), за разлика от всички други BIA анализатори, които използват статистическа емпирична оценка.

Ние Ви гарантираме, че точността на измерване е основната причина, която изтъкваме предлагайки ви услугите на „IN BODY 3“.

JK GYM Nautilus ви предлага, най-скъпият професионален анализатор на телесна маса за точно тестиране и за всеки спортист които държи на своята физическа форма.

„IN BODY 3“  Ви предлага и богатата информация от над 30 показатели.

Ето и няколко от най-важните показатели:

  • Отчитане на телесни течности в организма – количеството на вътреклетъчна и извънклетъчна течност.
  • Отчитане на количество на чиста мускулна маса.
  • Количество на чиста телесна маса – сбор от чистата мускулна маса и всичко останало без мазнините.
  • Отчитане на количество на телесни мазнини в кг и в %.
  • Разпределението на течностите в тялото – извънклетъчна и вътреклетъчна вода.
  • BMI – Боди мас индекс.
  • BMR (Basal Metabolic Rate) – ниво на базов метаболизъм, показващ необходимото количество калории за поддържане на основния метаболизъм.
  • Отчитане на Weight Control – показва какво би трябвало да е телесното тегло при отчетените резултати (мускулна маса и телесни мазнини) и въведените лични данни (пол, възраст и височина).
  • Fitness Score – обобщена фитнес оценка!!!
  • И др.

Периодичните измервания чрез „IN BODY“ ще ви дават постоянна точна информация как се променя вашата мускулна маса, процент и теглото на подкожните ви мазнини, вашия водно-солевия баланс и т.н. в зависимост от характера на тренировъчния процес и използваната тренировъчна и хранителна програма.

Получената от апаратурата информация е изключително важна за да може да Ви ориентира, какво точно трябва да промените в приоритетите на тренировъчната си програма и хранителен режим.

Така ще можете да оптимизирате и съкратите по времетраене процеса на изграждане на красиво и атлетично тяло, за което работите с усърдие и хъс.

Управлението и контролът на фитнес подготовката, чрез периодично тестиране на  „IN BODY 3“ в JK GYM Nautilus, ще придаде научност на тренировъчната Ви стратегия, ще повиши качеството на работа в зала и извън нея и ще Ви спести излишно изразходвано време за ниско ефективна дейност.

Желаем Ви успех,

Екипа на JK GYM Nautilus

     © 2016 All RIGHT RESERVER JK NAUTILUS

Уеб дизайн 8xdesign