Спортен комплекс JK Fitness & Wellness NAUTILUS е най-големият център за фитнес, бодибилдинг и кондиционна подготовка в южна София. Той е замислен, изграден и екипиран с идеята да осигури пълна материална база за спортуване и подобряване на физическото състояние.

За разлика от повечето фитнес зали, които съществуват само за да предоставят на клиентите си достъп до оборудването и машините в тях, спортен комплекс JK Fitness GYM предлага завършени решения. При нас можете:

  • да се освободите от излишните килограми
  • да натрупате сила и мускулна маса, да развиете своята издържливост
  • да подобрите своето функционално състояние
  • да се подготвяте за спортуване на професионално равнище

Всичко това е възможно, тъй като екипът на JK Fitness GYM вече над три десетилетия прилага принципите на първата в България научно-обоснована тренировъчна система JK Fit Motion. Ние залагаме на строго индивидуален подход към всеки спортуващ, като отчитаме и се съобразяваме с особеностите на организма.

Когато дойдете при нас с конкретни цели и намерения да промените себе си, нашата работа не е да ви пълним главата с излишна информация и съвети, а да изготвим тренировъчна програма, която работи за вас, да ви осигурим възможността да я изпълнявате правилно и пълноценно, и да се грижим за постигането на желания ефект.

Вашата тренировъчна програма се изготвя и провежда под контрола на квалифициран персонален треньор, а JK Fitness & Wellness Gym Nautilus разполага с всичко необходимо от „А“ до „Я“ за нейното изпълнение. Най-важното, ние гарантираме резултати!

Искате ли да опитате?

Запазете час за безплатна индивидуална тренировка с наш инструктор

Най-добрият начин да се уверите в качеството на нашите услуги е да ги изпробвате — напълно безплатно!
Свържете се с рецепцията на JK Fitness Gym на тел. 02 818 68 60 или 087 959 9562, за да се запишете за безплатна тренировка, или кликнете на зеления бутон, за да попълните заявка онлайн. Ние ще се свържем с вас в рамките на един работен ден за потвърждение.