Новини и статии JK GYM

Отслабване с 45 кг за 9 месеца

Уважаеми посетители на JK GYM Nautilus,
Предлагаме на Вашето внимание една история на наш колега, курсист завършил школата за персонални треньори C.O.R.F.I.T., където е единствения приет на самостоятелна форма на обучение, без предварително интервю и препоръки.
Защо ли?
Прочетете и ще разберете!
Андрей преди
Андрей преди
20140809_183220
Андрей, след 9 месеца

„Казвам се Андрeй Трайков и съм от Варна.
През 2010 г. имах много здравословни проблеми, високо кръвно налягане, висок холестерол, висок процент омазняване на вътрешните органи, а освен бях с наднормено тегло – тежах и 140 кг. (вж снимката по-горе).
Бях един огромен мазен човек, с голямо количество телесни мазнини, който имаше и комплекс за малоценност, а и ниско самочувствие.
Реших, че повече немога да карам така и предприех големи промени в живота си. Трябваше да отслабна драстично.
Спрях да ям мазни храни, тестени и сладки неща. Насочих се към първичните храни.
Имах успех, като отслабнах за два месеца с 15 кг, но тогава дойде големия застой.
Много приятели ми казваха, че за да отслабна трайно, трябва да започна да тренирам и да посещавам фитнес зала и то незабавно. Послушах ги, а пък и аз съм бивш спортист.
Влязох във фитнеса и правих отначало интензивни тренировки с по леки тежести и с много кардио упражнения на велоергометър. За още три месеца отслабнах с нови 15 кг. и станах 110.
Получи се пак един застой, докато не срещнах едно момче, което беше много добър персонален треньор, завършил американския курс за фитнес треньори C.O.R.F.I.T.
Направи ми истински професионален режим на хранене и много добра тренировъчна програма , с която изкарах 3 месеца и отслабнах с още 15 кг.
Общо за 9 месеца се получи отслабване с 45 кг и станах 95 кг.
От тогава ми дойде желанието да науча повече и да предам моят опит. Имах невероятен прилив на енергия, тръгнах да бягам и нямах желание да спра, все едно никога не съм бягал през живота си. Чувствах се прекрасно. Мускулатурата ми започна да нараства по обем, а мазнините ми да се топят все повече и повече .
След още 2 месеца тежах 90 кг., като бях загубил от теглото си 7 кг. мазнини и в същото време, качил 2 кг. чиста мускулна маса.
Приемах единствено термогенен фет бърнър Xdrine и Li-caps L Carnintine на Bio Fit, и малко Mega Amino 2500. Тогава се запознах с функционалната тренировка Fit Motion, която ми помогна страшно много, физически и психически.
Не можех да повярвам, че след известно време, аз вече можех да правя набирания и кофички.
Още не мога да забравя как един ден пробягах маратона в Каварна, макар и малкия от 11 километра и се чувствах страхотно.
Взеха ме на работа в една малка фитнес зала в квартала, като фитнес инструктор. Изкарах там 1 година, а по-късно се качих на кораб като персонален треньор. Въпреки всичко аз усещах, че нещо ми липсва. Разбирах, че ако искам да се развивам професионално и да предам опита си, трябва да направя по голяма промяна.
Бях стигнал тавана си от умения и възможности, но исках да се развивам повече, и то специално в спорта.
Изкарах 18 месеца на корабите и реших, че промяната в професионално отношение трябва да настъпи моментално.
През тази година кандидаствах в НСА и за голяма моя радост ме приеха треньорски факултет. Също бях твърдо решен да изкарам курса C.O.R.F.I.T.
Срещнах се с техният представител за България – доц. Юлиан Карабиберов. Той ми разказа повече за курса и аз без да се колебая се записах.
В момента все още се обучавам под наблюдението на доц. Карабиберов и персоналния треньор в JK Fitness Center Nautilus, Росен Миладинов.
Научих много нови неща, цялото ми виждане за спорта и треньорската дейност се промени. Това което търсех, мисля че го намерих.
Истинско удоволстие е да се работи с тези хора, защото те са най-големите професионалисти които съм срещал.
Спортът дава всичко, не е нужно да си професионален спортист, за да го усетиш и да го почувстваш.
Ще си позволя да дам няколко съвета:
Започнете сега!
Спортувайте и се хранете здравословно, балансирано и правилно!
Обучавайте се и резултатите ще дойдат! Ако сте с наднормено тегло, ще знаете как да го свалите, както аз отслабнах с 45 кг за 9 месеца.
Щом аз, с моето свръх тегло и мазнини постигнах такава промяна за 9 месеца, ще можете и вие.
Въпросът е да се научите как да тренирате и да се храните, как да приемате точните хранителни добавки. Учете се от най-добрите и ще видите, че е лесно!
Решете и как да живеете! Учителят сте си вие.
Аз мисля, че стигнах до вярното решение и сега се уча, защото искам да стана още по-добър и да предам своя опит.
Затова, моята история продължава…..
https://biofitcollege.com/

Previous ArticleNext Article