САКРАЛЕН ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО Е ПРАКТИКА ЗА ФИЗИЧЕСКО ИЗРАСТВАНЕ, КОЯТО ВРЪЩА ПРИРОДНАТА И ЕСТЕСТВЕНА ПОДВИЖНОСТ, КРАСОТА И ЗДРАВЕ.

САКРАЛНИЯТ ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО е практика, която е подходяща за всяка възраст и препрограмира изцяло тялото като го вкарва в ново състояние на правилност – стойка, походка, гъвкавост чрез комплекс от физически упражнения, дихателни практики и в известна степен духовна работа. Тази практика е авторска програма на Албена Александрова, която се занимава от 2015 г. със Сакрална Архитектура на женското тяло и Пилатес.

САКРАЛНИЯТ ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО по опитностите на Албена е комплекс от упражнения от САТ, Пилатес, Порт де бра, Бодибалет, Лечебна гимнастика и Кундалини. Комбинацията е наречена ПРАКТИКА НА МЛАДОСТТА, свързана с изработването на растежния хормон – СОМАТОТРОПИН! Това е цяла жизнена философия за общуване с нашето тяло – Храмът ни Божи!
Един път седмично по час занимания са достатъчни, за да се даде сигнал към тялото за нова позиция и израстване по вертикала.
Гравитацията и ежедневните неправилни пози развалят “кройката” на тялото ни. Чрез тази практика то облича “новата си дреха” и видимо доволства от трансформацията и положителната промяна.

SACRAL BODY DESIGN – НЕ СА ПРОСТО УПРАЖНЕНИЯ! ТОВА Е ТЪРПЕНИЕ, ПОСТОЯНСТВО И ГОТОВНОСТ КЪМ ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ТРУДНОСТИ!

САКРАЛНИЯТ ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО е подарък, който всеки може да направи за себе си! Практика – достъпна за всички възрасти, мека, с елегантност при движенията и ниска вероятност от травми.

ЕФЕКТЪТ ОТ ЗАНИМАНИЯТА НИ:
-укрепване на общата мускулатура;
-огъвкавяване на гръбначен стълб;
-пренареждан на костната структура;
-стречинг;
-изправяне на стойката;
-остраняване на излишните килограми;
-дихание, менталност и правилност в живота!

ЗА АЛБЕНА АЛЕКСАНДРОВА:
Албена е дизайнер и основател на МОДНА КЪЩА “РОШАВАТА ГАРГА”.
Повече от 33 г се занимава с мода и стайлинг.
От 2015 изучава САКРАЛНА АРХИТЕКТУРА НА ЖЕНСКОТО ТЯЛО, ОСТЕОПАТИЯ, РЕЙКИ И ПИЛАТЕС. Също така е основател на ГАЛЕРИЯ ЗА МАСАЖ «РУДРААКША» И ОТ 2007 г. се занимава с терапии и масажи. ПРЕДЛАГА СВОЙ АВТОРСКИ САКРАЛЕН МАСАЖ. БИЛА Е НА ОБУЧЕНИЕ В ТАЙЛАНД, БАЛИ, ХАВАЙ И ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ.
Обича да съчетава несъчетаемото. Чрез плавните движения, преливащи едно в друго и комбинираните техники САКРАЛНИЯ ДИЗАЙН НА ТЯЛОТО “облича новата си дреха”! Дайте му този шанс!
Очакваме ви!
С предварително записване!

За да използвате тези услуги