Комплексната програма за подмладяване включва фитнес и кинезитерапевтични занимания, рационално хранене, подходящи хранителни добавки и козметични процедури, водещи до забавяне процесите на стареене и свързаните с тях дегенеративни промени следствие ентропията. Никой не може да спре процеса на остаряване, но нашите Anti age програми, провеждани от специално обучени в JK Fitness инструктори, ще ви помогнат да се чувствате добре и да запазите вашия външен вид, кожа, коса по-дълго млади, добре изглеждащи и приятни за околните и най-вече да се движите и живеете без болка при запазена умствена и двигателна активност в годините отредени от създателя. Anti age е програма за активно дълголетие, добро здраве и жизненост в третата възраст.

Програмите за двигателна активност и спорт при хора в трета възраст включват отделни комплекси/модули от упражнения с приоритетна насоченост към изграждането на добро здраве и устойчивостта на човека към травми. В тази връзка в началния модул на подготовка са застъпени превантивно-стабилизиращите и превантивно-динамизиращите упражнения, упражненията за подвижност, равновесна устойчивост и баланс, за хармонично развитие на силата между мускулите агонисти-антагонисти, както и позициониране на тялото и неговите части позволяващо ефективно дишане, генериране и протичане на енергията. В началния етап на работа се обръща внимание на техниките на елементарните двигателни дейности, като ставане, сядане, ходене, бягане, носене на различни по тежест предмети и други битови дейности. Обръща се особено внимание на мускулите разположени по тазовото дъно и общия център на тежестта на тялото (ОЦТ), мобилността в гръбначния стълб и ставите и др. Задачите стоящи пред нашите специалисти в първия модул на подготовка по Anti age програмите ни е да Ви помогнат да се движите, обслужвате нуждите си и живеете без болки в гърба, врата, ставите и усещане за дискомфорт в ежедневието си и най-важното да сте в хармония с природата. Експертите ни ще Ви научат как да разбирате отговорите на собственото си тяло и контролирате движенията и състоянието му. Ще научите, че смисълът на движенията стои в основата на краткотрайната и ефективна тренировъчна дейност. Това е едно от нещата, което прави програмите ни уникални и единствени по рода си.
Специално внимание в модул 1 се обръща на възрастовите корекции на техниките на изпълнение на цикличните кардиоупражнения за регулиране на телесния състав и тегло и освобождаването на тялото от излишните мазнини и напрежение.
Системата „JK Fit Motion“използва разработените от автора й бавнодинамични методи и упражнения с умерена интензивност за силова издръжливост, основно на американските машини с променливо съпротивление Nautilus, с каквито е оборудвана базата ни. Добрата визия и фитнес форма са измежду приоритетите на програмата ни. Между тези приоритети е детоксикацията и устойчивостта на организма на различни заболявания и изграждане на силен имунитет.

На смимките авторът на програмата на 65 годишна възраст:

Юлиан Карабиберов на 65 год.
                                                                                                                                                  Юлиан Карабиберов на 65 год.

 

За да използвате тази услуга, е необходимо предварително записване.
Попитайте на рецепцията на JK Fitness GYM или ни позвънете на 02 818 68 60 или 087 959 9562.

Разгледайте другите ни тренировъчни програми