Екипът на JK Fitness & Wellness GYM

Успехът изисква време и постоянство, но също така подкрепа и вдъхновение. Нашите треньори и инструктори разполагат с необходимата професионална квалификация и дългогодишния практически опит, които могат да ви помогнат по пътя на вашата промяна. Повечето членове на нашия екип работят в JK GYM Nautilus още от неговото създаване. Запознайте се с тях и техните постижения — кликнете на всяка от снимките, за да получите повече информация.

Проф. Юлиан Карабиберов, основател JK Fitness Gym

Проф. Юлиан Карабиберов, д-р

Основател на фитнес клуб
JK Fitness Gym

Росен Миладинов, персонален треньор

Росен Миладинов

Персонален треньор
фитнес и бодибилдинг

Силвия Аврамова, персонален треньор

Силвия Аврамова

Персонален треньор
фитнес

Ася Стаменова, Fit Motion инструктор

Ася Стаменова

Персонален треньор
Кондиционна подготовка

доц. д-р Мартин Еремиев

Кинезитерапевт

Серафим Лазов, персонален треньор в JK Fitness

Серафим Лазов

Персонален треньор
кондиционна подготовка

Каква е разликата между инструктор и персонален треньор?

Персоналният треньор е човекът, който се грижи за вас непрестанно. Вие сте под негов личен контрол. Такъв човек може да бъде нает от залата или вън от нея и той става за вас персонален треньор.

Инструкторът се грижи за всички в залата и неговото внимание е разпределено между повече трениращи. Той въвежда, обяснява еднократно и помага при нужда. Инструкторът прави програмата, работи с вас до момента, в който вие усвоите изискванията по програмата и след това продължавате сами. Инструкторът може да отговаря на конкретни и точни въпроси, свързани с тренировъчния процес.