Персонален треньор по фитнес. Завършила американската школа C.O.R.F.I.T. Специалист по методика на тренировка във фитнеса. Специалист по хранене и хранителни добавки. До 2005 г. никога не се е занимавала с фитнес и не е спортувала.

От обикновена закръглена девойка с 35% подкожни мазнини, Силвия за няколко месеца занимания с фитнес, създаване на  рационална хранителна програма и прием на хранителни добавки към отбора на JK Fitness и SNC – клуб Юниверсал. Изгражда красива и елегантна фигура. Участва в първото в живота си състезание на което става републиканска шампионка по бодифитнес (IFBB). Само след година тя става двукратна абсолютна републиканска шампионка и балканска вицешампионка по бодифитнес. Фитнесът става неин начин на живот.

Работи във фитнес център JK Fitness Gym Nautilus от създаването му.

Никога не е късно да започнеш. Аз, която дори не съм спортувала и предполагала, че няма да мога да го правя, постигнах чрез фитнеса, това което малко хора са достигнали – абсолютна републиканска титла за по-малко от година. Фитнесът е нещо невероятно и не бих се отказала от него. Чувствам се страхотно! Сигурна съм, че и вие може да постигнете тази форма. Затова заповядайте в JK Fitness & Wellness Complex Nautilus, за да споделя с вас моя опит!

Силвия Аврамова
Силвия Аврамова, персонален треньор