Новини и статии JK GYM

Автоекспериментът на автора

Настоящият материал е кратка презентация на концепция и методика на тренировка, по която всеки може да променя своята фитнес форма и кондиция и да гради атлетично тяло без значение от възрастта си и без да приема фитнеса като начин на живот, стига да е попаднал на правилното място при правилните хора.

Правилното време ли? – то е без значение, както ще видите след малко.

Авторът на статията, доц. Юлиан Карабиберов – основател на JK GYM Nautilus, прави това 3 пъти в период от 8 месеца и то на 60 годишна възраст. Това означава, че всеки решил да спортува във фитнес центъра ни, може  да изгради красиво и хармонично развито тяло и да постигне добро здраве, стига да има желание.

Изгражданата повече от 30 години авторска методика на тренировка по системата „JK Fit Motion„, може да бъде адаптирана към индивидуалностите на всеки посетител на JK GYM Nautilus и това да му осигури същия резултат.

Това отличава JK GYM Nautilus от всички останали фитнес зали и комплекси.

Не рекламите и телефонните атаки ще ви накарат да станете член на фитнес клуб, а това което ще видите като реално постигнати резултати с клиентите на този клуб. А те при нас са наистина десетки и стотици. Не казваме, че нямаме недостатъци, защото имаме, защото не сме идеални, а реални!

С настоящата публикация – автоекспериментът на автора, само Ви показваме, че дори самия основател на клуба и фитнес комплекс Наутилус – Юлиан Карабиберов, прави това за което Ви говорим.

Колко са основателите на клубове, които на 60 годишна възраст, с личен пример ще докажат качеството на работа в своя фитнес център?

Прочетете как става това с няколко прости правила, които и Вие бихте могли да следвате, за да изградите желаната фигура, кондиция и здравословно състояние:

прочетете „Стратегия на фитнес подготовка – експериментът“ в блога на автора на: https://julian-karabiberov.com/blog/стратегия-на-фитнес-подготовка-експе/

Previous ArticleNext Article