B slim е индивидуална програма за намаляване на телесното тегло и мазнини без загуба на мускулна маса. С нея целим да редуцираме излишните килограми, да оптимизираме телесния състав и да ви помогнем да изградите красиво и елегантно тяло. Програмата включва:

  1. Диагностика: определяне на телесния състав чрез прецизната апаратура IN BODY 3 на Bio Space. Вашата интегрална фитнес оценка се формира на базата на над 30 показателя.
  2. Изработване на индивидуален тренировъчен план, включващ кардио, силови, вибро, а на по-късен етап и интензифицирани функционално-координационни тренировки. Заниманията се провеждат под ръководството на персонален треньор и са съобразени със състоянието, соматотипа, подготвеността, възрастта, пола, желанието и възможностите на всеки спортуващ.
  3. Изработване на хранителна програма и провеждане на оперативен контрол над нейното изпълнение и ефективност.
  4. Определяне на най-подходящите хранителни добавки (ако е необходимо) съобразно соматотипа, пола, възрастта, телесния състав и здравословното състояние на трениращия.
  5. Включване на допълнителни средства — козметика, аксесоари и др. ускоряващи процеса на намаляване на телесните мазнини и тегло.
  6. Периодично събеседване с работещия по програмата и внасяне на необходимите корекции по нейното изпълнение.

Програмата ще ви помогне да отслабнете по здравословен начин и да оформите тялото си, чрез изграждане на красива мускулатура, която ще поддържа метаболизма на тялото ви висок през цялото денонощие. Ще бъде изградена и антиоксидантна защита от свободните радикали, както и силен имунитет. Изучаване на правилните безопасни техники на кардио и силовите упражнения е един от приоритетите ни, като така ще може да ги използвате на по-късните етапи от вашата самоподготовка.

Хора със значителни отклонения от нормалното телесно тегло или здравословни проблеми задължително преминават в нашия медицинско-диагностичен център. Изискваме и представяне на бележка от личния лекар. Въпреки че концепцията и стратегията на JK Fitness за работа с хора с наднормено тегло е утвърдена през последните 10 г., то нашите предпочитания са да работим с всеки от вас индивидуално. Всяко тяло и организъм е различен, и нашата задача е да адаптираме програмата за отслабване B slim към всеки спортуващ.

За да използвате тази услуга, е необходимо предварително записване.
Попитайте на рецепцията на JK Fitness GYM или ни позвънете на 02 818 68 60 или 087 959 9562.

Разгледайте другите ни тренировъчни програми