JK Fitness е нашият онлайн магазин за спортни уреди, принадлежности, фитнес аксесоари и хранителни добавки. В него ще намерите няколко хиляди артикула за фитнес и спорт, както и директно внасяни от нас хранителни добавки, които могат да подпомогнат вашето спортно развитие и да ви улеснят да постигнете поставените цели.

JK Fitness Market онлайн магазин за спортни уреди и хранителни добавки

В онлайн магазина на JK Fitness Market можете да изберете тренировъчни уреди и аксесоари, подходящи за дома, с които да допълните тренировките си при нас. Хранителните добавки, които предлагаме, се използват като част от тренировъчните програми на професионалните атлети, които се подготвят в JK GYM Nautilus. Независимо какъв ефект искате да постигнете: да ускорите топенето на мазнините, натрупването на маса или просто да заместите някое от междинните хранения, да повишите имунитета и детоксикацията си, или да се противопоставите на възрастовите дегенеративни промени, JK Fitness Market ще намерите подходящите продукти.

Напомняме ви, че притежателите на карта за фитнес в JK GYM Nautilus пазаруват с отстъпка от JK Fitness Market, както и че могат да получат безплатно направените през сайта поръчки на място в сградата на JK GYM Nautilus за 24 часа. По този начин пестите и пари и време, като планирате доставките да съвпадат с вашите посещения във фитнеса.

Разгледайте сайта на JK Fitness Market на адрес https://jkfitness.bg