Тази спортна програма на JK Fitness GYM е предназначена за професионални спортисти, които желаят да повишат нивото на физическата си подготвеност или търсят начин да преодолеят период на застой в своето развитие.

Кондиционната подготовка стои в основата на всеки функционален спорт, при който резултатите зависят от основните физически качества – сила, бързина, издръжливост. Всеки спорт има свои специфични особености; нашите кондиционни треньори са подготвени със знания в конкретната област, за да могат провеждат вашата физическа подготовка съобразно тези особености. По този начин ние гарантираме максимален пренос на изградените качества в състезателните условия на вашия спорт.

При изготвянето на програми за подготовка — особено в колективните спортове — пред треньора и трениращия винаги изниква изкушението да изкопира отделни елементи или цялостни програми, създадени за друг атлет. Този подход обаче е обречен на провал! Програмите, които изработват специалистите на JK Fitness, са строго индивидуални за всеки спортист и са съобразени с неговото състояние, възраст, пол, слаби и силни страни в подготовката, поста на който играе (за колективните спортове), етап на подготовка и т.н.

По изградената от нас тренировъчна методика „JK Fit Motion“ се развиват оптимално двигателните качества и се изграждат способности за тяхното ефективно използване в състезателна обстановка на конкретния спорт. Вижте някои от подготвените, лично от автора й проф. Карабиберов, елитни спортисти на България тук: https://fitmotion.eu/professional-sports/

За да използвате тази услуга, е необходимо предварително записване.
Попитайте на рецепцията на JK Fitness GYM или ни позвънете на 02 818 68 60 или 087 959 9562.

Разгледайте другите ни тренировъчни програми