Една от основните трудности пред днешните спортуващи е изобилието от информация. Ако имате мотивировка да тренирате, телевизионните екрани, лъскавите списания, шарените интернет сайтове и Facebook страници ще ви затрупат с купища съвети и добронамерени отговори на вашите въпроси.

Как да отслабна? Как да натрупам мускулна маса? Каква диета да спазвам?

Всеки бърза да ви предложи своето решение, без дори да подозира за вашето съществуване! Използването на информация от такива източници създава най-малкото три проблема:

  1. Предложените методи и техники са оформени за широка аудитория и по никакъв начин не са съобразени с вашите собствени възможности и състояние;
  2. Изпълнението на посочените упражнения предполага, че знаете как правилно да ги изпълнявате, но дали това е така — никой не може да знае;
  3. Никой не носи отговорност, ако не постигате исканите резултати, а рискът от травми е изцяло за ваша сметка.

Екипът на JK GYM Nautilus има над четири десетилетия опит и работи съгласно принципите на първата в България научно-обоснована тренировъчна система JK Fit Motion. Ние залагаме на строго индивидуален подход към всеки спортуващ, като отчитаме и се съобразяваме с особеностите на организма, интегрирайки мисловната и двигателна дейност.

Когато дойдете при нас с конкретни цели и намерения да промените себе си, нашата работа не е да ви пълним главата с излишна информация и съвети, а да изготвим тренировъчна програма, която работи за вас, да ви осигурим възможността да я изпълнявате правилно и пълноценно, и да се грижим за постигането на желания ефект.

Вашата тренировъчна програма се изготвя и провежда под контрола на квалифициран персонален треньор, а JK Fitness & Wellness Complex Nautilus разполага с всичко необходимо от „А“ до „Я“ за нейното изпълнение. Най-важното, ние гарантираме резултати!

На снимките може да видите авторът на програмата, която ви предлагаме – Юлиан Карабиберов на 20 г, 40 г., 60 г. и на 65 год, който и до днес работи по нея:

Юлиан Карабиберов на 20, на 40, на 60 и 65 годишна възраст
Юлиан Карабиберов на 20, на 40, на 60 и на 65 годишна възраст

JK Fitness GYM предлага няколко вида тренировъчни програми, които са насочени към постигането на конкретни резултати. Общото между тях е процесът, който следваме:

Тестиране и контрол на здравословното и функционално състояние

Оценката на вашето състояние е първата и най-важна мярка за постигане на резултати. По време на първоначалното събеседване с наш инструктор и тестиране, ние внимателно определяме вашето здравословно състояние и функционални възможности, за да сме сигурни, че предлагаме най-подходящите решения.

Съставяне на тренировъчна и хранителна програма

На база резултатите от първоначалната ни среща и проведеното тестиране, ние изготвяме програми за трениране и хранене, съобразени с вашите възможности и време, които можете да отделяте.

Изготвяне на програма за прием на хранителни добавки

Комбинирането на правилното ежедневно хранене с някои внимателно подбрани хранителни добавки има капацитет да повиши чувствително ефекта от вашите тренировки и да ускори постигането на търсените резултати.

Изготвяне на програма за възстановяване и разпускане

Използването на подходящи методи за възстановяване гарантират ефекта на натрупване във времето на резултатите от тренировъчния процес. Възстановяването и релаксацията са не по-малко важни от самите тренировки: от тях зависи вашите усилия да не се губят и да се предпазвате от травми и контузии.

Обучение и самоконтрол

В процеса на съвместната ни работа, ние постепенно ще ви предадем нужните практически познания за правилното изпълнение на упражненията, и ще ви научим на различни техники за прилагане на самодисциплина.

Нашата авторска спортна литература ще ви помогне да се самообразовате и подготвяте за високоефективни тренировки и възстановяване.

Изберете вашата тренировъчна програма