Програмата за натрупване на мускулна маса е предназначена за спортуващите, които изпитват затруднения с покачване на мускулната маса и тегло. Това е характерно особено за подрастващи с бърз метаболизъм от ектоморфен тип.  Програмата B strong помага на този тип хора да повишават теглото си за сметка на новосъздадена мускулна маса и увеличаване на мускулни размери. В основата на програмата стои методиката на културистичната и силова подготовка.

Тук също има специфики, съобразени с конкретния индивид – соматотип, метаболизъм, индивидуални особености на организма, възраст, ниво но подготвеност и т.н. Поради тази причина сляпото копиране на програми на известни културисти не работи. Ние изработваме индивидуална програма за всеки трениращ и осигуряваме треньорите, които да контролират нейното изпълнение и ефективност.

Програмата „B Strong“ използва високоефективния бавно-динамичен метод и принцип „Мисъл-действие“, разработени лично от авторът й проф Юлиан Карабиберов. Чрез тях бързо ще увеличите мускулните си размери без опасност от травми, след което ще може в тренировките си да включите по-интензивни силови методи. Приоритет на програмата е да бъде изградена елегантна и красива сепарирана мускулатура с висока функционалност. Това означава, че чрез използваните в програмата средства, мускулите ви ще придобият висок КПД (коефициент на полезно действие) в битовите движения, а силата им контролирана с цел ефективното й използване при обслужването в ежедневието.

За да използвате тази услуга, е необходимо предварително записване.
Попитайте на рецепцията на JK Fitness GYM или ни позвънете на 02 818 68 60 или 087 959 9562.

Разгледайте другите ни тренировъчни програми