Новини и статии JK GYM

Във форма с JK GYM Nautilus и Bio Fit

Аз съм Валентин Петков и това с което съм известен е, че съм световен шампион по културизъм в категория „Физик“ и дългогодишен състезател в този труден спорт.

Вече пета година, тренирам в най-добрия за мен тренировъчен комплекс и се подготвям с хранителните добавки на марка Bio Fit.

Защо избрах тях?

Моята подготовка в културизма е целенасочена само през последните 2 месеца преди състезанията. През цялата година тренирам всекидневно, изключително тежко, и на уреди подходящи за това. В дългогодишната ми състезателна практика, се убедих в това, че за да си постоянно във форма, са нужни съответните условия за това. А те са, здрава тренировка, водеща до интензивен катаболизъм и съответно, толкова здраво хранене, подпомогнато от точните хранителни добавки, водещи до още по-интензивен анаболизъм.

Къде можах да открия това идеално съчетание, водещо само до едно – перманентно добра физическа форма?

Това беше JK GYM Nautilus, със своята тежка артилерия от най-комфортните машини и уреди, произвеждани някога, тези на американската марка NAUTILUS. Спортните центрове на Джей Кей, разполагат с машините, на които тренирам на предела на възможностите си, без опасност от контузии, а резултатите идват бързо и са с траен ефект. За това съм перманентно в добра форма и визия на изявена откъм обем и релеф мускулатура.

В спортния комплекс на фирма Джей Кей, намерих и храните, които ми трябваха – био оризови и царевични питки от Италия, протеинови рибни консерви и натурално пилешко месо на Ribeira (Испания), предназначени за спортисти и фитнес трениращи, специално антиоксидантно италианско кафе, готови спортни напитки с BCAA & Glutamine и  L-Carnitine на Eight Juice (Испания) и разнообразие от хранителни добавки и протеинови десерти от класни германски марки, на които имам най-голямо доверие. Такава беше и Bio Fit.

Това, което ме кара да ползвам хранителните добавки на Bio Fit е високото качество на германската им серия. Към тях спадат Whey Pro, Flash Protein, Mega Amino 2500, Bufered Creatine Complex, Glutamine, Diosgenine, Li-caps L-Carnitine, One a Day Vitamin & Mineral, Omega 3 и уникалния Vita Flex. Тази гама от суплементи е достатъчна за подготовката ми на всеки етап.

С тази марка, осигурявах възстановяването си след жестоките тренировки през последните години. Те осигуриха и спортното ми дълголетие като състезател, както и визията ми, необходима да поддържам като персонален треньор. Въпреки, че съм Майстор на спорта и един от първите в България, сертифицирани от C.O.R.F..T. (САЩ), фитнес треньори, съм убеден че поддържането на привлекателна визия и нормални мускулни обеми, работи само по себе си, за поддържане на добра клиентела, желаеща подобни резултати, следствие моите тренировки, програми за хранене и хранителни добавки.

Дългогодишната ми състезателна кариера в културизма, класическия културизъм, смесените двойки и кат. Физик е подкрепена не от думи и писания, а от резултатите, които са:

  • 7 пъти републикански шампион;
  • 3 пъти балкански шампион;
  • 1 път европейски абсолютен шампиони 1 път вицешампион на Европа и 3 трети места;
  • 1 път абсолютен световен шампион;
  • 1 път, 4-то място на Арнолд класик;
  • Майсторска норма получена като състезател в клуба на JK Fitness.

 

И ако имате такива резултати, бъдете сигурни, ще се намерят „доброжелатели“, които да кажат – „използва забранени стероиди!“. Да, ама тогава резултатите ще са нетрайни и временни, а здравето под въпрос. За това се подготвям само на чисто и използвам само доказано качество, чисти хранителни добавки. За доказателство прилагам снимката с резултатите от двете отрицателни допинг проби от тази година … а има и още такива през дългогодишната ми кариера.

 

Съветът ми е:

Ако желанието ви е, да сте в добра форма възможно най-дълго време, наблегнете на тежкото трениране и здравословния начин на хранене и биостимулиране. Търсете качеството, във всяко едно отношение!

Ваш, Валентин

Previous ArticleNext Article