Новини и статии JK GYM

CELL SHOT на Revange Nutrition

На снимката: директорът на Revange Nutrition Джо Кох и Силвестър Сталоун

CELL SHOT на Revange Nutrition най преуспяваща американска фирма за хранителни добавки с екстремно действие е вече на разположение на посетителите на JK GYM Nautilus. CELL SHOT е “Cutting Edge суплемент за получаването на който са използвани авангардни нанотехнологии, чрез разкъсване, съединяване и изграждане на вериги от синергиращи се елементи на молекулно ниво. Използването на т.нар. „квантово вплитане“, позволява да се получат иновативни, неизвестни на хранителната промишленост продукти, които е трудно да се квалифицират като храни, хранителни добавки, лекарства, или продукти от ново поколение.

От създаването си през 1990 година, JK Fitness предоставя на пазара маркови и авангардни продукти, внасяни директно от производителя.

Американския продукт CELL SHOT, изпратен ни лично от директора Джо Кох – бивш маркетинг директор на SAN (на снимката със Силвестър Сталоун), може да пробвате и на барчето в силова зала.

Дозата от 6000 мг аминокиселини с разклонена верига (BCAAs)  е с добавка на сериозно присъстващ във формулата богат електролитен минерално-витаминен микс. Продукта е подсилен и от формите на аргинин и други мускулнонапомпващи анаболични агенти, от HICA (α-хидроксиизокапронова киселина).

 Естественият метаболит HICA на разклоненоверижната аминокиселина левцин, се счита за мощен мускулноизграждащ и мускулнопредпазващ агент, подобен на HMB. Счита се, че той работи в катаболна среда, т.е. в условията на тежка уморителна тренировка. Неговата активната съставка L-α-хидроксиизокапроновата киселина е метаболит на левцина. Помага за повишаване на коефициента на неговото полезно  действие. Има данни показващи, че HICA е ефективна при свързването на отпадъчните продукти, получени в резултат от разграждане на белтъците при тежка работа за сила и силова издръжливост, която е свързана с осезателен кислороден дефицит. HICA, ускорява кръвообращението и насищането с кислород на мускулните клетки.

  CELL SHOT, несъмнено ще повлияе положително на силовата издръжливост, а следователно и на саркоплазмената хипертрофия. CELL SHOT е от полза за хипертрофирането на активните белтъци, за увеличаване на способностите за поддържане на високоефективна двигателна дейност в условията на умора.

Хранителната добавка е експериментирана сред спортисти и тежко трениращи културисти във Флорида, всички дали висока оценка. Сега може да си я закупите от магазина на фитнес център Nautilus, или от шоу рума ни в София, на Околовръстен път 191.

За състава виж етикета на продукта!

CELL SHOT е за ценителите на високото качество и иновациите, желаещи най-доброто за себе си.

Това е продукт за екстремно трениращи атлети, търсещи сериозни резултати в своята подготовка. За това и JK GYM Nautilus го достави за вас директно от Америка.

Изпитайте удоволствието от качествения мускулен растеж и видимите ефекти от употребата на CELL SHOT на Revange Nutrition!

revange_nutrition_cell_shot_750g

 

 

Previous ArticleNext Article