Новини и статии JK GYM

Новооткрит кабинет по кинезитерапия в JK Fitness Center Nautilus

Екипът на JK Fitness Center Nautilus отново декларира загрижеността си към своите клиенти, трениращи сериозно и тежко. Въпреки че фитнесът е оборудван с най-добрите машини, гарантиращи безопасността при натоварванията, трениращите често използват възможността да работят с отлично калибрираните и точни по теглови характеристики свободни тежести на IVANKO и ELEIKO. Лостовете на двете фирми с които е оборудван Heavy Duty сектора, също притежават най-добрите еластични свойства и степен на огъване при трениране с тях. Това предпазва ставите от контузии.

Предоставената от нашия фитнес център възможност за провеждане на високоинтензивни тренировъчни сесии с възможно най-висококачествени сводобни тежести, стимулира атлетите да тренират на прага на възможностите си. Екстремалните тренировки понякога могат да доведат до травми, особено когато човек надценява възможностите си и използва тежести над техния праг.

Въпреки че за своята история, в сектора за тежки тренировки няма контузии, екипът на JK Fitness реши да открие специализиран кинезитерапевтичен кабинет. В него вече работи д-р Мартин Еремиев, един от най-добрите специалисти в България в областта на спортния травматизъм, функционалните нарушения и корекционния подход за лечение. Той е преподавател в Национална Спортна Академия към катедрите по спортна медицина и кинезитерапия и рехабилитация, доктор на науките и първия сертифициран Мълиган мануален терапевт в България (Certified Mulligan Practitioner), част от преподавателската група на Международната Мълиган асоциация по мануална терапия. През последните 5 години  ръководи и участва в различни международни научни проекти и преподава в много курсове за следдипломно обучение по физиотерапия ортопедична мануална терапия в  България и Европа.

Мартин Еремиев е член на медицинските екипи в две Олимпийски игри – зимната във Ванкувър през 2010 г. и лятната в Лондон през 2012 г. Консултира и работи с много национални федерации, организации и спортни клубове – Българска федерация по волейбол, Българска федерация по ски, Българска федерация по кънки, Спортен клуб Халкбанк – Анкара, Асоциация на физиотерапевтите в България и др. Автор на редица публикации в областта на физиотерапията, спортния травматизъм и функционалния подход за лечение.

Професионалната характеристика на Мартин Еремиев, сама по себе си говори, че клиентите на JK Fitness & Wellness Complex NAUTILUS,  имат на разположение един отличен специалист в областта на кинезитерапията.

Той е на разположение и за външни клиенти, нуждаещи се от висококвалифицирана помощ при възстановяване след травми, проблеми и болки в опорно-двигателния апарат, или просто с цел профилактика и превенция.

Кабинетът разполага и с апаратура за  електростимулация, лазеротерапия,третиране на миофасциите, стречинг, раздвижване и др.

Възползвайте се от новата услуга, за да си осигурите още по-качествен тренировъчен и възстановителен процес, посещавайки нашия Heavy Duty сектор.

Защото нашият фитнес център е  на сериозно трениращите атлети, търсещи високи резултати.

Next Article