Новини и статии JK GYM

Защо в JK Fitness & Wellness Complex Nautilus?

Университетското научно изследване в University of North Carolina(USA), за пореден път доказва превъзходството на NAUTILUS – машините пред конкурентите.
Тренировките на машини Nautilus предизвикват с 44% по-голяма активация на мускулните фибри от тези провеждани на Life Fitness – машини и с 200% по-висока мускулна активност от тренировките на Sybex-машини. Не случайно фирменият фитнес център на JK Fitness е оборудван с машините на Nautilus.
Нашите машини гарантират качествен ефект, за значително по-кратко време сравнение с който и да е от конкурентите ни.
Tренировка с машините на NAUTILUS ще Ви спести 50% от усилията и времето, което ще изразходвате ако тренирате на които и да е други машини, за да постигнете същия ефект.
Вижте на графиката, резултатите от изследванията на ефективността на въздействие на машините за коремна преса на Nautilus (в синьо), Life Fitness ( в оранжево) и Sybex (в зелено):
Nautilus Abdominal Study Summary

И това не е всичко!
Машините на NAUTILUS гарантират най-висока функционалност и безопасност при работа, понеже моделират най-точно естествената биомеханика (динамика и кинематика) на движение на мускулно-двигателния Ви апарат, променяйки прецизно задаваното тренировъчно съпротивление в условия на най-голям комфорт. Това е патент на NAUTILUS не достигнат от конкурентите до момента.
За оборудването на нашият фитнес център е използван научно-приложния подход на избор на машини, уреди и съоръжения, осигуряващи възможност за най-детайлно моделиране на всяка част от тялото, изграждане на индивидуални двигателни качества и трансформирането им в способности за ефективното им използване в ежедневния живот или спортно-състезателни дейности.

Previous ArticleNext Article