Персонален треньор по фитнес и бодибилдинг. Специалист по методика на тренировка в бодибилдинга и фитнеса. Специалист по хранене и хранителни добавки. Балкански шампион и двукратен републикански шампион по натурален бодибилдинг.

Завършил специално образование – готвач (ТОХ). Завършил американската школа за персонални фитнес треньори C.O.R.F.I.T., в която е и преподавател по практика. Работи във фитнес център JK Fitness Gym Nautilus от създаването му.

Бодибилдингът ни дава възможност за едно постоянно усъвършенстване. Без значение от пол, възраст, този спорт ни позволява да оформим телата си така, както ние искаме.

Като персонален треньор за мен е много приятно да виждам резултатите при клиентите, които тренирам. Работата ми ме прави щастлив. Винаги съм мечтал дейността с която се занимавам, да е свързана с любимия спорт и ежедневие.

Пожелавам на всички хора да усетят работата си като едно приятно занимание, а на тези които правят първи стъпки  с тренировките по културизъм желая успех и и ги каня да заповядат в JK Fitness GYM – най-добре оборудваният спортен комплекс!

Росен Миладинов
Росен Миладинов, персонален треньор