Новини и статии JK GYM

JK GYM Nautilus и неговите шампиони

JK GYM Nautilus, вече 10-та година развива своята учебно-тренировъчна дейност, а като резултат от нея са класиранията на трениращите в залата спортисти. В центърът са подготвени десетки медалисти от държавни, балкански, европейски и световни първенства по културизъм и фитнес. Между тях са имената на световният и европейски шампион МС Валентин Петков, балканските и републикански шампиони Росен Миладинов, Дани Бахчеванова, Силвия Аврамова, Мая Пеева, всички работещи като персонални треньори в JK GYM Nautilus. Сред такива имена, създаващи спортен дух във фитнес залата, няма как да не се стимулира развитието на млади таланти в спорта културизъм и фитнес.

Развитието на високото спортно майсторство, винаги е било приоритет в JK GYM Nautilus. В тренировъчните зали ще срещнете имена като Матей Казийски, Страшимира Филипова, Андрей Жеков, Боян Йорданов, Ники Николов, Жани Желязков, братя Братоеви и други известни волейболисти от Националния отбор на България. Не липсват и известни имена и шампиони от другите спортове, като носителят на световната купа за 2016 год. по сноуборд Радо Янков, лекоатлетката Инна Ефтимова, автомобилистите Павел Лефтеров и Екатерина Стратива, шампиона на България по голф Любо Костов и много други. В JK GYM Nautilus тренира и Евгения Раданова.

За това, JK GYM Nautilus може да се нарече фитнесът на сериозните атлети, подготвящи се за да постигнат високи спортни резултати. В това число причисляваме и спортистите ни от спорта културизъм и фитнес, олицетворяващи красотата, пропорциите и хармонията в човешкото тяло.

Последните резултати от турнира в Пловдив, проведен само преди няколко дни – на 23-ти април 2016 год. са показателни за качеството на тренировъчната работа на подготвящите се във фитнес центъра, намиращ се в София, бул България, жк Бокар 33. Ще споменем за двата златни медала на Митко и Вальо, бронзовия на Надето, както и по един златен и  сребърен за останалите две зали на нашите треньори в Джей Кей Фитнес – Овча купел и Околовръстен път 191.

Пет медала за един ден за нашите персонални треньори от залите на Джей Кей!

Внушително, нали!

Нека всеки желаещ да се подготвя сериозно, или просто да работи върху своята физика и форма, да се замисли къде е неговото място!

Нека се запита – „Какво искам аз?; да бъда с отлична визия като най-добрите, или просто да разхождам из фитнеса своя скъп екип и маратонки, които така или иначе не могат да ме направят Аполон?!

Аполон се става при тези, които са моделирали себе си като Аполон! Както тренираш, такъв ще станеш!

Тогава, сами преценете дали за Вас ще е валидна поговорката -„Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря!“ ….. защото говоренето не прави тялото, а правенето на тяло изисква търпение, работа и мълчаливо осмисляне на всяко тренировъчно движение и действие в залата!

Такава е концепцията в JK GYM Nautilus и затова, резултатите са налице!

JK GYM Nautilus

Previous ArticleNext Article