Новини и статии JK GYM

Персоналните треньори в JK GYM Nautilus – Росен Миладинов

Персоналните треньори са лицето и авторитета на JK GYM Nautilus. Основно изискване към тях е непрекъснато повишаване на професионалната квалификация и резултатност в работата с клиентите с които работят. Друго изискване към персоналните треньори е да имат високо ниво на образование, което означава, че трябва да са завършили нивата на обучение в Колеж по спорт „Био фит“, НСА „Васил Левски“, или американската школа C.O.R.F.I.T. Някои от работещите специалисти в спортния комплекс на Джей Кей, са преминали обучение по две или по трите от посочените образователни системи. Освен това са със спортни постижения от републикански, балкански и европейски първенства.

 

Росен Миладинов е персонален треньор в JK GYM Nautilus, от основаването на комплекса преди 9 години. След двете му републикански шампионски титли по натурален културизъм и последвалата балканска, като състезател към спортния клуб на JK Fitness, той получава званието Майстор на спорта.
Дългогодишната практика в подготовката в бодибилдинга и завършването на C.O.R.F.I.T., позволяват на Росен да усвои до съвършенство техниките на Американската школа и да ги прилага, както в своята подготовка, така и в тази с неговите клиенти. Високия професионализъм, дисциплина и понякога педантизъм в тренировъчния процес, правят Росен Миладинов, един от най-успешните треньори в България. Не случайно, той е водещ практическата дейност при обучението на курсистите записали C.O.R.F.I.T.
Едно от големите предимства на старши инструктора на школата C.O.R.F.I.T. е, че е и професионален готвач, което му позволява да познава до съвършенство и методологията на спортното хранене.   Съвместявайки известните практики на здравословното хранене и собствения си опит, Росен изгражда собствена концепция на храненето за активно спортуващи, желаещи да постигнат високи спортни резултати, или да изградят красива и атлетична фигура. Част от тази концепция са и някои хранителни добавки, които той използва и препоръчва – Bio Fit – Omega 3, R-Alpha Lipoic Acid, One a Day, Beef Protein; JK Nutrition – Ecdysteron Tribol; пробиотици и средноверижни триглицериди на Natures Aid. Бъдете готови да изключите пресните млека и глутеносъдържащите храни от менюто си.
Желаещите да отслабнат, премахнат излишните телесни мазнини и моделират тялото си чрез двигателна активност и рационално хранене, биха могли да работят изключително успешно по програмите на Росен Миладинов.

JK GYM Nautilus

Previous ArticleNext Article