Новини и статии JK GYM

Хранителната програма на JK GYM Nautilus!

Хранителната програма на JK GYM Nautilus е формирана от разнообразни храни, напитки, протеинови десерти и суплементи, директен внос от JK Fitness.  Добре изградената хранителна програма, съобразно съветите  на диетолозите и лекарите се счита за една от най-важните стъпки в процеса на формиране на красива и елегантна фигура. Здравословните храни, изграждащи тази програма са сред приоритетите в дневното меню на съвременния българин, решен да води здравословен начин на живот. Това се налага от обстоятелството, че некачествените храни са заляли българския пазар, тъй като производителите използват евтини суровини, с цел понижаване себестойноста на продукцията си. Във връзка с това, голяма част от тях са рафинирани, генно модифицирани, богати на пестициди, с редица добавки, подобрители и консерванти.

Фирма JK Fitness, непрекъснато търси начини да достави на клиентите на своите фитнес центрове – JK GYM Nautilus и JK PRO GYM, висококачествени натурални храни и здравословни хранителни добавки, подпомагащи изграждането на тяхната красива и атлетична фигура. Тренировъчната система по която се работи в спортните центрове, разглежда следтренировъчното възстановяване, като неразделна част от самата тренировка. Така двете страни на процеса катаболизъм (разграждане) – анаболизъм (изграждане), са взаимно свързани и зависими. Следствие на това говорим за тренировъчно – възстановителен процес, при който се налага обезпечаването, от една страна на подходяща тренировъчна програма, провеждана на подходящите фитнес машини и уреди и от друга страна, съставянето на хранителна програма от правилните храни и хранителни добавки със здравословен градивен ефект върху мускулатурата. И ако първата страна на процеса е решена с оборудването с машините на американската фирма Nautilus, то втората страна се оптимизира непрекъснато с търсенето на нови и нови източници, главно на органични храни, без консерванти, изкуствени подсладители и ароматизатори.

В края на 2015 год. фирма JK Fitness, може да отчете най-големия си успех за изминалите 25 години от основаването си. В момента фитнес центровете на фирмата и специално най-престижният от тях – JK GYM Nautilus, предлагат повече от 15 вида натурални храни. Такива са натуралните протеинови филета от пилешки гърди и риба бял тон на испанският производител Ribeira. Без въглехидрати и с минимално количество мазнини, те са идеалната натурална храна с високо белтъчно съдържание, подходяща за всеки фитнесмен.

Вносът от най-старият европейски производител Fiorentini (Италия), на био-натурални оризовки и царевични кръгчета, ще осигури идеалният обяд с нанесените тънки филенца от рибата бял тон.

Готовите за консумация напитки на Absolute Live с BCAAs и глутамин с натуралния подсладител стевия, ще възстановят уморените мускули и доставят най-важните аминокиселини – тези с разклонена верига. Глутаминът пък, ще помогне за възстановяването на използвания в тренировката гликоген.

Желаещите да топят мазнини, могат да използват напитките с 3000 мг. Л-Карнитин със стевия, а почитателите на натурални плодови сокове – Power Fruit Drink, или студен чай на R-Woter.

Обичащите сладките десерти, могат да задоволят своя вкус с диетичната палачинка с нисък гликемичен индекс на ENERGYBODY(Германия), а защо не и със 100 грамовия BROUNIE на Bio Fit!

Сред най-предпочитаните от трениращите в JK GYM Nautilus са 50% протеиновите десерти на Bio Fit.

Вегетарианците и веганите, имат избор измежду 3 вида 100% натурални органични растителни протеини – грахов, оризов и конопен, както и десерти от такива протеини – Vega man и Triple vegan protein bar.

Не на последно място е натуралното фитнес кафе Fitness Cofee (Италия), директен внос на JK Fitness от Рим,  съдържащо 13 вида билки с детоксикиращ и антиоксидантен ефект.

Това са само част от продуктите, които бихте могли да включите в своята хранителна програма.

За повече информация се консултирайте с нашите хранителни експерти в JK GYM Nautilus!   Те са на ваше разположение!

JK Fitness & JK GYM Nautilus

Previous ArticleNext Article