Новини и статии JK GYM

Торсионната вода в басейна на JKFitness & Wellness Complex Nautilus

Терминът торсионно поле е въведен за пръв път от Ели Кардан през 1922 г. Това са геометрични полета на усукване осъществяващи далекодействуващи взаимодействия, действащи мигновено и разпространявайки информацията в тях чрез средата на физическия вакуум. Торсионните полета  представляват съвкупност от микровихри на пространството, а енергията е вторично следствие от проявленията  им.

Басеинът на JK Fitness & Wellness Complex Nautilus, разполага с 40-ет ватов торсионен генератор(на снимка 3), завихрящ молекулярните структури (частици) на водата, подавана последователно през 3 обема,  посредством принудителното и преминаване с определена скорост и дебит през логаритмична крива със строго очертана конфигурация.  Торсирането на водата води до уплътняване на междумолекулярните пространства /преподреждане на молекулите на водорода и кислорода/ и създава противоположна поляризация на водородните връзки.

Наред с множеството положителни ефекти които има торсионната вода, за посетителите на СПА-центъра на комплекс Наутилус е важно да знаят, че водата в басейна и джакузито има:

  • оздравително и лечебно въздействие върху хора с намалена имунна защита или болни от някои видове информационни заболявания, свързани с намалените защитни сили на организма;
  • релаксиращ ефект, особено след тежка тренировка и натоварен работен ден;
  • микробиологично пречистващ и пълно дезинфекциращ ефект, гарантиращ чистотата и без употреба на хлор и други пречистващи препарати /на практика не нужно използването на пречиствателни съоръжения, каквито басеина в комплекса има, за двойно подсигуряване на хигиената, понеже е предпочитан и силно посещаван от деца/;
  • увеличена плътност, водеща по-лесно обучението по плуване с деца и повишена ефективност на аква тренировките по водна аеробика, аква стик, аква байк;
  • затоплящ ефект, подпомагащ основното загряване на водата, поддържана с постоянна температура от 28 градуса;
  • енергезиращ и тонизиращ ефект, поради дясно въртящо се завихряне на полетата, предизвикващ положителен енергиен поток.

(Посочените свойства, вкл. лечебни и оздравителни са документално отразени в специална референция подписана от трима професори, един академик и шест инженери).

Силите, които усукват торсионните полета на дясно и способствуват за съхранение на информацията са позитивни, а силите  които разсукват торсионните полета (въртят на ляво) са негативни, вредни, защото изтриват или изкривяват информацията.  Днес Човечеството на Земята излъчва отрицателен (ляво въртящ се) информационно енергиен поток, който достига до информационния слой на планетата,  като изкривява информацията и нарушава планетарните процеси,  разрушава цели информационни области и поражда земните катаклизми.

Съчетаването на функционални занимания от нашата тренировъчна система  JK Fit Motion в новоизградената зала по функционален фитнес с релаксиращо плуване в басеина с торсионна вода ще Ви заредят с енергия, ще детоксикират организма и повишат имунитета му, ще оформят тялото и понижат количеството на излишните телесни мазнини. Редукцията на теглото ще е още по-бързо и качествено, ако използвате течния Л-Карнитин в капсули на Bio Fit, а след тренировка изпиете доза грахов протеинов шейк със шизандра.

Торсионния генератор на JK Fitness & Wllness Complex Nautilus, притежава Сертификат № 0159-П от Изпълнителната Агенция „Сертификация и изпитване”; съгласувана документация от „Държавна  Агенция за метрология и технически надзор” от 26.05.2003г; Сертификат № ДГ-002/26.09.2005 г. за производство съгласно изискванията по „ИСО” и отговарят на изискванията на БДС за безопасност и ефективност при експлоатация на изделието; Патент № 63589 от 31.05.2002 г.;  Референция от независими учени, специалисти и експерти.

Уникалното съоръжение за торсионна вода в спортно-възстановителен комплекс  Наутилус е изработено от „Деметра-Гея” АД с личното съдействие на нейния председател, Христо Стоянов (вижте за него – „Българският торсионен генератор (интервю)“ на: https://www.voininatangra.org/modules/xfsection/print.php…. ).

Previous ArticleNext Article