Новини и статии JK GYM

Персонален треньор Дани Бахчеванова в JK GYM Nautilus

МС Дани Бахчеванова започва своите занимания, като персонален треньор в JK GYM Nautilus на 01.09. 2015 год.

Дани Бахчеванова е магистър психолог, дипломиран треньор – муайтай (НСА) и Балкански шампион (бодибилдинг), „Мис Fitnes модел” и „Мис Figura” от международни турнири. Като кондиционен специалист и персонален треньор, вкл. на женския национален отбор по Бодибилдинг и Бодифитнес и Фитнес към БФББ,   Дани е лицето, което ще Ви посрещне и насочи към правилните за Вас фитнес форми на спортуване.

Дани е основател на веригата за двубой – вале-тудо “LORD of the CAGE”, както и президент на Балканската асоциация по Вале-тудо, рефер и съдия – международна степен: вале-тудо; профи-бокс; К-1; кикбокс; тайбокс, ТВ водещ – Fitness mania.

Политиката на JK Fitness е такава, че всеки наш посетител да бъде обслужен от висококвалифициран персонален треньор. Това се изразява в теоретични знания, но задължително подплатени с практически резултати. Ако теорията не е проверена в практиката и не са налице реални резултати с лични постижения, треньорът не може да гарантира успехите във Вашата тренировъчно-възстановителна работа.

Тренировъчната ни система за функционален фитнес – JK Fit Motion TNS, също цели по-добра работа и резултати с посетителите на комплекса.

Ние, от Джей Кей Фитнес гарантираме успехи на нашите клиенти, решили да ползват услугите на фитнес специалистите и избран персонален треньор. Това е така, защото всички работещи в JK GYM Nautilus треньори, са обучени от американската школа C.O.R.F.I.T., Колеж по спорт Био Фит, или НСА Васил Левски. Това ни отличава от останалите.

Всеки наш персонален треньор е не само спортен специалист с висока степен на образование и квалификация, а и човек с реално постигнати високи резултати като състезател, с най-малкото републикански шампионски титли, както и такива от балкански, европейски и световни първенства.

С богатия си опит на дългогодишен състезател, персонален треньор, психолог и многоуважаван специалист, Дани Бахчеванова, може да изгради Вашата фигура до формите и пропорциите които желаете. Тя може да бъде не само Ваш персонален треньор, но и мотиватор и диетолог.

JK GYM Nautilus, гарантира за високата степен на подготвеност на своите треньори!

Previous ArticleNext Article