Новини и статии JK GYM

Единственото в България американско съоръжение за функционален фитнес Quincy Clock 12 е вече в JK

Clock 12 на Американската фирма Quincy е вече на разположение на любителите на високоинтензивната функционално-координационна тренировка, посещаващи JK Fitness Center „Nautilus“. Последният месец на годината беше отбелязан с новата придобивка във функционалната зала на комплекса.
На съоръжението, считащо се от специалистите за най-модерното в бранша, могат да тренират едновременно над 12 човека, изпълнявайки многообразие от упражнения от системата Fit Motion и CrossFit.
Под формата на кръгова тренировка, отбелязана с номерацията на часовете от 1 до 12, следвайки движението на часовниковата стрелка, ще може да постигнете най-комплексното натоварване на цялото си тяло, да развиете силата, бързината, издръжливостта, баланса, гъвковостта и ловкоста.
Най-важното е, че ще трансформирате изградените качества в силовата зала, разположена на етаж 2 на комплекса, в способности за пълноценната им изява на улицата, в ежедневието или спортното състезание.
Този синергизъм на двигателни качества, възможности и способности, може да постигнете само в комплекс Nautilus, защото разполагаме с прецизно подбраното на научен принцип комплексно оборудване, авторската ни методика на тренировка JK Fit Motion TNS и човешкия ресурс от експерти-персонални треньори, обучени от C.O.R.F.I.T., Колеж по спорт Био Фит и НСА Васил Левски.
За момента Джей Кей Фитнес център Наутилус е единственият в България, разполагащ с най-добрата комплексна станция за функционално-координационна тренировка Clock 12 на Quincy (USA), която ще осигури завършека на цялостната ни авторска програма за развитие на човешкото тяло и дух.

Previous ArticleNext Article